Janine Hendriks, Philine Vergeer, Joëlle Benschop, klas 3B

Logboek

Dinsdag 12 februari
Vandaag kregen we van meneer Klijmij te horen dat we deze les zouden beginnen aan de PO, waar we maximaal 7 weken de tijd voor hebben. We hebben groepjes gemaakt, ons onderwerp gekozen en een voorlopige planning gemaakt. We hebben afgesproken dat we de deelvragen voor 8 maar af moeten hebben. Na dit afgesproken te hebben, zijn we begonnen met het verzamelen van informatie.
   
Maandag 25 februari
De laatste tien minuten van de les kregen we nog tijd voor de PO. We zijn verder gegaan aan onze deelvragen. Over twee weken moeten de deelvragen af zijn.
    
Dinsdag 26 februari
We zijn vandaag weer verder gegaan aan onze deelvragen. Meneer Klijmij heeft uitgelegd waar een deelvraag uit moet bestaan: eerst een inleiding, dan een stuk informatie en ten slotte een conclusie.
   
Dinsdag 5 maart
Vandaag kregen we de hele les de tijd voor de PO. We zijn verder gegaan aan onze deelvragen, vrijdag moeten de deelvragen af.
    
Dinsdag 12 maart
Joëlle was vandaag ziek. We hebben alle deelvragen gelezen en gekeken of er nog iets aan veranderd moest worden en of er nog wat meer informatie bij kon. Janine is daarna verder gegaan met het maken van de bronnenlijst en Philine is gaan kijken naar een site voor het maken van de website.
   
Dinsdag 19 maart
Alle deelvragen zijn nu af. We hebben de deelvragen ingevoegd in de site en hebben er plaatjes bij geplakt. Over drie dagen moet volgens de planning de conclusie af, maar we denken dat we dat niet gaan redden en er meer tijd voor nodig hebben. Janine is verder gegaan aan de bronnenlijst.
   
Dinsdag 2 april
Omdat vorige week de les Aardrijkskunde niet doorging, zijn we vergeten te overleggen. Eigenlijk zouden Janine en Philine de conclusie maken en dat deze week af moeten hebben. Zoals verwacht is dat niet gelukt. Uiteindelijk heeft Janine deze alleen gemaakt. De website is over het algemeen redelijk af, we gaan deze les alle punten na om te kijken of we alles hebben.