Janine Hendriks, Philine Vergeer, Joëlle Benschop, klas 3B

Evaluatie

De samenwerking verliep erg goed. We konden het goed met elkaar vinden en waren het snel met elkaar eens, we waren niet tegen echte grote problemen aangelopen. We hadden een planning gemaakt, maar daar hadden we ons uiteindelijk niet zo heel goed aan gehouden. Er werd wel eens wat te laat ingeleverd. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en zijn we blij met het eindresultaat. 

Evaluatie per persoon
   
Philine:
Ik vond de samenwerking goed gaan. De taakverdeling was eerlijk verdeeld, en iedereen kon snel aan de slag. Omdat we de deelvragen ruim van te voren af wilden hebben, waren er geen problemen gekomen in verband met te laat inleveren. En daardoor is er ook geen stress-moment gekomen toen we niet overlegd hadden wat we zouden gaan doen met de conclusie.
De volgende keer moeten we echt zorgen dat de conclusie in de les kan worden gedaan. Dit voorkomt eventueel dubbelwerk of dat de een meer doet dan de ander.
    
Janine:
Onze samenwerking verliep goed. Het was een groot voordeel dat we het snel met elkaar eens waren, dat maakte het samenwerken een stuk makkelijker. Wat wel van alle kanten 'verkeerd' ging, was dat we ons niet helemaal aan de planning hielden. Sommige dingen werden te laat ingeleverd. De volgende keer is het beter om ons aan de planning te houden.
   
Joëlle:
Ik vond dat we goed samen konden werken en het snel met elkaar eens waren, en ondanks dat we ons niet goed aan de planning hadden gehouden waren we ruim op tijd klaar.
Wat ik minder goed vind is dat we ons niet zo goed aan de planning hadden gehouden, dus de volgende keer moeten we ons beter aan de planning houden.